لیست اختراعات علي رضا بديعي


ثبت :
از
تا
اظهارنامه :
از
تا

بازنشانی
تعداد موارد یافت شده: 16
تاریخ ثبت: 1398/06/12
خلاصه اختراع:

يون سيانيد در بسياري از مواد خروجي از پساب هاي صنايع آبكاري وارد آب هاي جاري مي شود و در مواردي مشاهده شده است كه چوپانان بدون توجه به غلظت سيانور موجود در آب به حيوانات اجازه مي دهند كه از آن آب استفاده كنند و اين باعث مرگ و مير صدها راس دام شده است. حسگر معرفي شده با غلظت كمتر از 0/001 مولار به قيمت بسيار ناچيزي تهيه مي شود كه با استفاده از يك قطره از آن فرد مي تواند به راحتي يون سيانيد موجود در آب آلوده را تشخيص دهد. همچنين مي توان با تثبيت حسگر بر روي فيلم يا نوار كاغذي حسگر را به صورت كيت در آورده و استفاده از آن را در شرايط صنعتي، تسهيل نمود. با درج غلظت يون سيانيد معادل با تغيير رنگ حسگر، امكان اندازه گيري غلظت يون سيانيد با دقت و سرعت بالا وجود دارد.

تاریخ اظهارنامه: 1391/05/10
تاریخ ثبت: 1391/08/08
خلاصه اختراع:

در اين اختراع، براي تهيه¬ي جاذب معدني، در ابتدا مقادير مشخصي از تركيبات انيدريدي و تركيبات داراي خاصيت بازي نظير تري¬آلكيل آمين در حلال اتري حل شدند. سپس عامل تيول با سرعت معين به مخلوط در دماي مشخص، اضافه گشت. پس از گذشت مدت زمان لازم، حلال مخلوط از سيستم حذف گرديد تا تركيبي ويسكوز در ظرف باقي ماند. تركيب به دست آمده در مرحله¬ي پيش، تحت حرارت با دماي بالا با محلول آبي سديم آلجينات مخلوط شد. در مرحله¬ي نهايي به منظور ايجاد ساختار هيبريدي مورد نظر، محلول حاوي كاتيون¬هاي فلزات چند ظرفيتي از جمله كلسيم با غلظت مشخص به ظرف واكنش اضافه شدند.

تاریخ ثبت: 1395/03/29
خلاصه اختراع:

در اين اختراع، نانوذره كربوكسيله كربن نيتريد گرافيتي سنتز شد و به عنوان حساسگر در فتوديناميك تراپي به منظور تخريب بيوفيلم¬هاي باكتري¬هاي آلوده كننده زخم شامل Staphylococcus aureus و Pseudomonas aeruginosa استفاده شد. فتوديناميك تراپي (PDT) به عنوان يك روش درماني موثر در حذف بيوفيلم¬هاي ميكروبي (به عنوان عوامل اصلي عفونت¬هاي مزمن و پايدار) مورد توجه قرار گرفته است. در مرحله نخست تركيب توده كربن نيتريد گرافيتي (Bulk-g-C3N4) از تراكم گرمايي پيش¬ماده دي¬سياناميد در دماي Cº 500-600 و تحت گاز نيتروژن به دست مي¬آيد. مرحله دوم شامل خالص‌سازي كربن نيتريد گرافتي سنتز شده در آب جوش و مدت زمان 1 ساعت است. مرحله سوم شامل تهيه نانوصفحات كربن نيتريد گرافيتي(Nanosheet-g-C3N4) از ساختار توده (Bulk) در كوره تحت نيتروژن مي¬باشد. مرحله چهارم شامل تهيه نانوذرات كربوكسيله از نانوصفحات كربن نيتريد گرافيتي از طريق اكسيداسيون تركيب g-C3N4 در حضور اسيد نيتريك و شرايط رفلاكس مي¬باشد. مرحله پنجم شامل جداسازي و خالص سازي نانوذرات g-C3N4 از طريق شستشو با آب و سپس سانتريفيوژ كردن مي¬باشد. مرحله ششم شامل خشك كردن نانوذرات g-C3N4 در دماي Cº 80 در كوره مي¬باشد. مرحله هفتم در رابطه با كاربرد اين نانوذرات در درمان بيوفيلم¬ ميكروب¬هاي "S. aureus " و "P. aeruginosa" در حضور نور LED در محدوده نوري 400-800 نانومتر با دوز نوري مشخص و در دماي اتاق انجام شد. مرحله هشتم شامل بررسي سميت سلولي نوري (فتوتوكسيسيته) نانوذره تهيه شده عليه سلول¬هاي فيبروپلاست انساني با استفاده از سنجش فعاليت ميتوكندريايي (اسپكتروسكوپيك) انجام شد.

تاریخ اظهارنامه: 1395/11/13
تاریخ ثبت: 1396/05/25
خلاصه اختراع:

زخم پوش تهيه شده توسط نانوالياف پليمري پوشش داده شده با گرافن اكسايد به روش شيميايي با خاصيت آنتي باكتريال اليافي است كه بعنوان زخم پوش آنتي باكتريال مي تواند مورد استفاده قرار گيرد. در اين اختراع ابتدا نانوالياف پليمري PET با روش الكتروريسي تهيه گرديد و در سطح آن در شرايط محيطي مناسب گروه هاي فعال ايجاد شد، سپس صفحات گرافن اكسايد توسط رابط هاي آلي بصورت منظم روي سطح آن با پيوندهاي شيمياي اتصال داده شد، بطوريكه سطح نانوالياف پليمري كاملا با صفحات كوچك گرافن اكسايد پوشش داده شد. پس از تهيه، اين الياف با روش هاي مختلف مانند BET, FT-IR, EDX و FESEM شناسايي گرديد كه موفقيت آميز بودن فرآيند را نشان داد. همچنين با بررسي و مقايسه سطح نانوالياف اوليه با نانوالياف اصلاح شده با گرافن اكسايد، افزايش ده برابر مساحت سطح ديده شد. در مرحله بعدي اين محصول از لحاظ زيست سازگاري و عدم سميت سلولي با تكنيك MTT مورد بررسي قرار گرفت، پس از آن تست آنتي باكتريال با سه نوع باكتري انجام شد كه نشان ذهنده قدرت بالاي خاصيت آنتي باكتريال اين سازه جديد بود، همچنين در بررسي انجام شده اين سازه Attachment سلولي خوبي از خود نشان داد. در نهايت بررسي عدم رهايش گرافن اكسايد از سطح نانوالياف نيز تاييد گرديد.

تاریخ اظهارنامه: 1396/07/18
تاریخ ثبت: 1397/04/16
خلاصه اختراع:

در اين اختراع، به منظور رفع مشكل رنگي بودن پساب هاي صنعتي از كربن نيتريد گرافيتي نانو متخلخل به عنوان جاذب استفاده گرديد. براي آناليز ساختار و تخلخل اين جاذب تكنيك هاي پراش اشعه ايكس معمولي و زاويه كوچك، جذب-واجذب نيتروژن و مادون قرمز تبديل فوريه به كار گرفته شد. كربن نيتريد نانو متخلخل به عنوان ماده اي ارزان و در دسترس با ويژگيهايي نظير مساحت سطح بالاي 412 مترمربع بر گرم، تخلخل مناسب و همچنين داشتن مكانهاي سطحي فعال نيتروژني به همراه توانايي ايجاد پيوند هيدروژني براي جذب فيزيكي و شيميايي، با استفاده از پيشماده ارزان، سنتز و براي اولين بار در حذف رنگدانه آلي مالاشيت گرين مورد استفاده قرار گرفت. وجود گروه هاي نيتروژني موجب برقراري پيوند الكتروستاتيك جاذب با اين رنگ كاتيوني ميگردد. به منظور دستيابي به زمان تعادلي در جذب مالاشيت گرين، مقدار جذب رنگدانه با كربن نيتريد نانو متخلخل به عنوان تابعي از زمان مورد آزمايش قرار گرفت كه مشخص شد جاذب كربن نيتريدي نانو متخلخل در تنها 15دقيقه، قادر است 75درصد از رنگ مالاشيت گرين محلول در آب را در دماي محيط حذف كند.

تاریخ ثبت: 1388/02/20
خلاصه اختراع:

در اين اختراع به جاي استفاده از مواد اوليه گران قيمت در روش هاي ارائه شده قبلي با به كار بردن مخلوط اسيد سولفوريك و اسيد نيتريك و استفاده از پتاسيم بروميد به عنوان كاتاليزور واكنش و همچنين با تغييراتي در سيستم استخراج و نحوه افزودن مواد اوليه به يكديگر با راندمان بالا موفق به سنتز فنديون شديم كه با توجه به فراواني و در دسترس بودن مواد اوليه در هر سيستم تحقيقاتي قابل انجام مي باشد.

تاریخ اظهارنامه: 1392/11/15
تاریخ ثبت: 1393/09/15
خلاصه اختراع:

1) مقصود اختراع: ساخت آسان، سريع و كم هزينه ميكروراكتور براي انجام فرآيندهاي فتوكاتاليزوري با كارايي بالا. 2) برجستگيهاي تكنيكي اختراع: اندازه كوچك شده كل سيستم شامل راكتور و منبع تابش، كارايي فتوكاتاليزوري فوق العاده بالا و ساخت به روش آسان، سريع و كم هزينه. 3) زمينه فني اظهارنامه اختراع: محيط زيست، مهندسي شيمي، نانوشيمي.

موارد یافت شده: 16